Υποστήριξη με έργα από την Ρ.ΕΥ.Μ.Α.

0

Με γνώμονα τις ανάγκες των συμπολιτών μας που στελεχών αυτό το οποίο εμείς αποκαλούμε «η παραγωγική Ελλάδα», καθώς και την αυξανόμενη ανάγκη για εξειδικευμένη και αξιόπιστη κατάρτιση, το Ρ.ΕΥ.Μ.Α. διοργανώνει για το έτος 2018 κύκλους σεμιναρίων, εγκαινιάζοντάς τους με πρώτο την επιχειρηματικότητα.

Σκοπός είναι να παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες σε στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα δίνοντας έμφαση στη διαχείριση των χρηματοοικονομικών θεμάτων, καθώς το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει πληροφορίες και εμπειρίες από νεοεμφανιζόμενες πηγές γνώσης, επιτρέποντας τις συγκριτικές μελέτες μεταξύ διαφορετικών χωρών και συστημάτων.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην καλλιέργεια της αναλυτικής σκέψης για την αντιμετώπιση διοικητικών και αναπτυξιακών ζητημάτων που προκύπτουν καθημερινά. Αυτά περιλαμβάνουν τη δομή και οργάνωση, τη διαχείριση και τη διάθεση πόρων, την αξιολόγηση υπηρεσιών και την κατανόηση των παραγόντων, αλλά και των διεθνών συνθηκών που διαμορφώνουν το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επιστημονικός υπεύθυνος είναι ο καθηγητής του Διεθνούς Τηλεματικού Πανεπιστημίου Uninettuno της Ρώμης Δρ. Κυριάκος Κουβελιώτης και συντονιστής των Σεμιναριακών Κύκλων ο Σωτήρης Ταγκόπουλος, στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς.

Ο Α’ Κύκλος τιτλοφορείται «Επιχειρηματικότητα», έχει διάρκεια δύο μηνών και περιλαμβάνει οκτώ συναντήσεις, ενώ προβλέπεται χρόνος για ερωτήσεις και ελεύθερη συζήτηση. Γίνεται χρήση εποπτικών μέσων διδασκαλίας, ενώ στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί σχετικό εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ελεύθερη και χωρίς κόστος. Ο κύκλος «Επιχειρηματικότητα»  ολοκληρώνεται στις 28 Μαρτίου και πληροφορίες μπορεί ν’ αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ιστοσελίδα www.reuma.gr

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση