Αποκατάσταση επαρχιακού οδικού δικτύου Σκύρου

Σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον εργολάβο του έργου Κορώζη Αντώνη, ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου, με θερμό υλικό του οποίου οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Σκύρο, έπειτα από πολλές δεκαετίες. Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε προέβλεπε την υλοποίηση ενός τέτοιου έργου για πρώτη φορά στη Σκύρο. Η […]

22 Φεβρουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον εργολάβο του έργου Κορώζη Αντώνη, ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου, με θερμό υλικό του οποίου οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Σκύρο, έπειτα από πολλές δεκαετίες.

Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε προέβλεπε την υλοποίηση ενός τέτοιου έργου για πρώτη φορά στη Σκύρο. Η άμεμπτη συνεργασία του Δήμου Σκύρου με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για άλλη μια φορά, απέδωσε πολύ καλά αποτελέσματα και αποδεικνύει πως όπου υπάρχει μεράκι και όραμα μπορούν να γίνουν έργα που για πολλά χρόνια φαίνονταν σε όλους αδύνατον να υλοποιηθούν.

Ο Δήμος Σκύρου στο σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει ακόμη: «Σκοπός μας είναι η συγκεκριμένη εγκατάσταση να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Σκύρο, και όσα έργα ακολουθήσουν τόσο στο δημοτικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο να γίνουν εξίσου ποιοτικά.  Πεποίθησή μας είναι  ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Σκύρου θα επισκευαστεί με τον ίδιο τρόπο και με γνώμονα-πάντα-την ασφάλεια των δημοτών αλλά και των επισκεπτών του νησιού.

Ευχαριστούμε εκ μέρους του Δήμου Σκύρου την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον εργολάβο του έργου, οι οποίοι ασπάστηκαν το όραμά μας και έβαλαν παρακαταθήκη για τα επερχόμενα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024