Τραγική μοίρα έπαιξε για δεύτερη φορά άσχημο παιχνίδι στην 27χρονη στα Καμάρια

Είναι η δεύτερη φορά που η ζωή παίζει άσχημο παιχνίδι στην 27χρονη κοπέλα που σώθηκε από θαύμα όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε στην Εύβοια. Πριν από περίπου δέκα χρόνια έχασε τον πατέρα της όταν δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον αδερφό για προσωπικές διαφορές. Το Σάββατο το πρωί […]

24 Φεβρουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Είναι η δεύτερη φορά που η ζωή παίζει άσχημο παιχνίδι στην 27χρονη κοπέλα που σώθηκε από θαύμα όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε στην Εύβοια.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια έχασε τον πατέρα της όταν δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον αδερφό για προσωπικές διαφορές. Το Σάββατο το πρωί η μοίρα συνεχίζοντας το άσχημο παιχνίδι της στην 27χρονη κοπέλα , «πήρε» από τη ζωή , τη μητέρα της.

Η 59χρονη γυναίκα προσπάθηςε να βγει από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και η κόρη της κατά τη διάρκεια της καταιγίδας αλλά παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και πνίγηκε. Μάνα και κόρη είχαν ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου με προορισμό το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ για να προσκυνήσουν όταν έπεσαν πάνω στην καταιγίδα και το αυτοκίνητό τους κόλλησε στα ορμητικά νερά . Οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το όχημα αλλά παρασύρθηκαν από το χείμαρρο. Η 27χρονη σώθηκε αλλά δυστυχώς το σώμα της 59χρονης εντόπισαν αρκετά αργότερα οι πυροσβέστες.

Σε συνομιλία με  συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας για την τραγωδία της οικογένειάς της, αναφέρθηκαν: «Δυστυχώς η κοπέλα έχασε και τη μάνα της τώρα με τον πιο τραγικό τρόπο. Πριν 10χρόνια περίπου ο θείος της είχε δολοφονήσει τον πατέρα της και οι στενοχώριες στην οικογένεια ήταν μεγάλες . Από ότι έμαθα οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν από τα Καμάρια Ιστιαίας και πήγαιναν στο μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ για να προσκυνήσουν  .Οδηγός ήταν η κόρη και ήταν μαζί με τη μητέρα της μέσα στο αμάξι. Προσπαθούσαν να περάσουν από ένα δρόμο που είχε υπερχειλίσει το ποτάμι και κάποια στιγμή σκάλωσε το αμάξι και δεν μπορούσε να προχωρήσει παρακάτω. Τότε βγήκε από το αμάξι η οδηγός ,η 27χρονη κοπέλα ,παραπατάει και παρόλο που την παρέσυρε ο χείμαρρος κατάφερε να σωθεί . Μετά βγαίνει από το αμάξι η 59χρονη γυναίκα την οποία παρασέρνει το νερό την οποία την βρήκαν 500 μέτρα παρακάτω . Το αυτοκίνητο παρέμεινε στη θέση του και δυστυχώς χάθηκε η Ελένη μας”λέει συγγενής της οικογένειας.

Το χρονικό της σημερινής τραγωδίας στο χωριό Δρυμώνας Ευβοίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 59χρονη μαζί με την 27χρονη κόρη της πήγαιναν να προσκυνήσουν το μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ στην Βόρεια Εύβοια, με το αυτοκίνητό τους, όταν είδαν πως τα νερά του ποταμού είχαν φουσκώσει και πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν το όχημα.

Τότε, τα ορμητικά νερά τις παρέσυραν, με την 27χρονη να προλαβαίνει να κρατηθεί από ένα δέντρο.

Δυστυχώς η μητέρα της δεν κατόρθωσε να γλιτώσει και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο την εντόπισαν μετά από λίγο νεκρή.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Δρυμώνας Ευβοίας και για την επιχείρηση της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν άντρες τόσο από την υπηρεσία της Λίμνης και της Ιστιαίας, όσο και από την έβδομη ΕΜΑΚ της Λαμίας – συνολικά επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας από τα ξημερώματα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αναμένεται να παρουσιάσει ύφεση αύριο το απόγευμα, ενώ την Δευτέρα αναμένεται νέα εισβολή με χιόνια και έντονα φαινόμενα, σε όλη τη χώρα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024