Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση Σαμαρά

Στη σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη προέβη η αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για συκοφαντική δυσφήμιση. Η μήνυση είχε υποβληθεί χθες από τον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση. Νωρίτερα ο δημοσιογράφος είχε αθωωθεί […]

26 Φεβρουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στη σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη προέβη η αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η μήνυση είχε υποβληθεί χθες από τον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Νωρίτερα ο δημοσιογράφος είχε αθωωθεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, με πλειοψηφία 2-1, για όσα είχε υποστηρίξει για τις σχέσεις της συζύγου Στουρνάρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Έδρα, ο Κώστας Βαξεβάνης παραδόθηκε και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα, όπως υποστηρίζει το «Κουτί της Πανδώρας».

Χθες συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστήριξαν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας», προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024