Νέος Υ.Α.Λ.Ε. του Λιμένα Χαλκίδας αναλαμβάνει ο αντιναύαρχος Ε.Α Παρασκευόπουλος Βασίλειος

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας ενημερώνει ότι καθήκοντα Υπεύθυνου Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (Υ.Α.Λ.Ε.) για το Λιμένα Χαλκίδας, αναλαμβάνει ο Αντιναύαρχος Εν Αποστρατεία του Λιμενικού Σώματος, Παρασκευόπουλος Βασίλειος. Ο κος Παρασκευόπουλος βρέθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, ενημερώθηκε και στη συνέχεια παρέλαβε τα αρχεία του απερχόμενου Υ.Α.Λ.Ε., κου Γκαλούφα, τον οποίο η Διοίκηση ευχαριστεί για […]

7 Μαρτίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένων Νομού Εύβοιας ενημερώνει ότι καθήκοντα Υπεύθυνου Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (Υ.Α.Λ.Ε.) για το Λιμένα Χαλκίδας, αναλαμβάνει ο Αντιναύαρχος Εν Αποστρατεία του Λιμενικού Σώματος, Παρασκευόπουλος Βασίλειος.

Ο κος Παρασκευόπουλος βρέθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, ενημερώθηκε και στη συνέχεια παρέλαβε τα αρχεία του απερχόμενου Υ.Α.Λ.Ε., κου Γκαλούφα, τον οποίο η Διοίκηση ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του στον Οργανισμό.

Στη θέση του παραμένει ως Α’ Υ.Α.Λ.Ε, ο Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Πολίτης Ανδρέας, όπως είχε οριστεί από την 1/1/2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024