Νεκρός ο οδηγός που καταδιώχτηκε στο ύψος της Τραγάνας

Επιβεβαιώθηκε ότι είναι νεκρός ο άνδρας που προκάλεσε την κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το πρωί της Δευτέρας. Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε μετά από την καταδίωξη της αστυνομίας και  […]

5 Μαρτίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Επιβεβαιώθηκε ότι είναι νεκρός ο άνδρας που προκάλεσε την κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το πρωί της Δευτέρας.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε μετά από την καταδίωξη της αστυνομίας και  αφού πρώτασυγκρούστηκε με δύο περιπολικά και ένα φορτηγό που είχαν στήσει μπλόκο.

Οι πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως η αστυνομία τοποθέτησε φορτηγά στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας και ο οδηγός έπεσε επάνω στο ένα από αυτά και φαίνεται πως είναι νεκρός.

Το αυτοκίνητο καταγγέλθηκε από διερχόμενους οδηγούς αρχικά στην περιοχή της Μαυρομαντήλας ότι κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με κατεύθυνση την Αθήνα, κόντρα στην κυκλοφορία.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν αστραπιαία. Προσπάθησε να σταματήσει την τρελή κούρσα στα διόδια της Αγίας Τριάδας αλλά δεν τα κατάφερε. Ο οδηγός δεν υπακούε στα σήματα της τροχαίας.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

15 Απριλίου 2024