ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Χιλιαδού ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Στην Χιλιαδού Στροπώνων βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος. Τον συνόδευε μόνο ο οδηγός του και αφού γευμάτισε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κατοίκους που το ζήτησαν. Δεν ξέρουμε αν οι λόγοι της επίσκεψής του είχαν κάποιο εκκλησιαστικό θέμα που απασχολεί την περιοχή, μιάς και δεν αναφέρθηκε […]

31 Μαρτίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην Χιλιαδού Στροπώνων βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος. Τον συνόδευε μόνο ο οδηγός του και αφού γευμάτισε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κατοίκους που το ζήτησαν.

Δεν ξέρουμε αν οι λόγοι της επίσκεψής του είχαν κάποιο εκκλησιαστικό θέμα που απασχολεί την περιοχή, μιάς και δεν αναφέρθηκε στους λόγους της. Πάντως σίγουρα δεν πρέπει να αφορά τις ομορφιές της γνωστής παραλίας, ούτε τα γευστικά θαλασσινά.

Οι κάτοικοι και όσοι παρευρίσκονταν κοντά του χάρηκαν τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου μας ο οποίος διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με της Εύβοια, όπου θήτευσε πριν αρκετές δεκαετίες σε Γυμνάσιο της Χαλκίδας ως καθηγητής.

Θα τον ξαναπεριμένουμε, ίσως και με κάποιες ανακοινώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024