Αγορά εξοπλισμού για τις Μονάδες Υγείας της Στερεάς Ελλάδας

Μπακογιάννης: «Κανένας πολίτης χωρίς περίθαλψη» Εκδόθηκε από την Περιφέρεια η πρόσκληση, προϋπολογισμού 1.750.000 ευρώ, για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για την κάλυψη αναγκών των Μονάδων Υγείας της Στερεάς Ελλάδας. Την ανακοίνωση έκανε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ακόμη μία διαδικασία που εντάσσεται στις προτεραιότητες της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και […]

12 Απριλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μπακογιάννης: «Κανένας πολίτης χωρίς περίθαλψη»

Εκδόθηκε από την Περιφέρεια η πρόσκληση, προϋπολογισμού 1.750.000 ευρώ, για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για την κάλυψη αναγκών των Μονάδων Υγείας της Στερεάς Ελλάδας. Την ανακοίνωση έκανε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ακόμη μία διαδικασία που εντάσσεται στις προτεραιότητες της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των ελλείψεων στην Υγεία και στις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει με στόχο κάθε πολίτης να έχει πρόσβαση σε αξιοπρεπή και σύγχρονη περίθαλψη.

«Η έως σήμερα πορεία μας αποδεικνύει ότι η Υγεία αποτελεί μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Η προσπάθειά μας να εντάξουμε σε προγράμματα έργα που αφορούν στην Υγεία αλλά και οι πρωτοβουλίες μας με αγορά ασθενοφόρων και κινητών μονάδων, αγορά αναλώσιμων, προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης και καυσίμων, αγορά απινιδωτών σε κάθε δήμο της Περιφέρειάς μας και παροχή οικονομικών κινήτρων σε ιατρικό προσωπικό, δημιουργούν το πλαίσιο στο οποίο έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε. Να πολεμήσουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό, να μην αφήσουμε ούτε έναν πολίτη χωρίς περίθαλψη και να αναβαθμίσουμε, ακόμη κι όταν δεν έχουμε αρμοδιότητα, τις υπηρεσίες Υγείας για όλη την Στερεά Ελλάδα» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Η χρηματοδότηση καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των στόχων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος για τη βελτίωση των Κοινωνικών Υποδομών για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ωφελούμενους των ευπαθών ομάδων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024