Φεστιβάλ Τουρισμού και Γαστρονομίας διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς από 11 έως 12 Μαΐου 2018 στο σταθμό του Μετρό Συντάγματος

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της στην εγχώρια αγορά, αλλά και την ανάδειξη των παραγωγών της και της τοπικής γαστρονομίας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας,  διήμερο «Φεστιβάλ Τουρισμού & Γαστρονομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην […]

17 Απριλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της στην εγχώρια αγορά, αλλά και την ανάδειξη των παραγωγών της και της τοπικής γαστρονομίας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας,  διήμερο «Φεστιβάλ Τουρισμού & Γαστρονομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων εντός του Σταθμού Μετρό Συντάγματος στις 11 & 12 Μαΐου 2018, στην Αθήνα.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τη διασύνδεση και την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ του Τουρισμού και του Αγροδιατροφικού της τομέα.  Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα προβληθεί το τουριστικό προϊόν της Στερεάς Ελλάδας, και παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους τοπικούς  παραγωγούς να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό.

Οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου που επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: angelakopoulosn@kye.com.gr ή στο tsiachrip@kye.com.gr ή στο fax: 2221036005).

Επισημαίνεται ότι το κόστος συμμετοχής καλύπτεται εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητα για την κάλυψη των θέσεων.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 09.00 – 21.00. Οι εκθέτες κρασιού και οι εκθέτες που θα χρειαστούν ψυγείο, θα πρέπει να μεριμνήσουν οι ίδιοι για τον πρόσθετο εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Αρμόδια Στελέχη ΚΥΕ: Παρασκευή Τσιαχρή και Νίκος Αγγελακόπουλος, Τ. 2231030190.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024