ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, σχετικά με τη από την Περιφέρεια Στερεάς, όμως οι εξέχουσες προσωπικότητες σιγά-σιγά εξωτερικεύουν τις προθέσεις τους. Όπως ο εξαίρετος νομικός, πρ. βουλευτής της ΝΔ, Τριαντάφυλλος Μπέλος, που θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων-Μώλου. Αλλά για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε.   Θερμαλιστικό πάρκο στη Στερεά, […]

15 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, σχετικά με τη από την Περιφέρεια Στερεάς, όμως οι εξέχουσες προσωπικότητες σιγά-σιγά εξωτερικεύουν τις προθέσεις τους. Όπως ο εξαίρετος νομικός, πρ. βουλευτής της ΝΔ, Τριαντάφυλλος Μπέλος, που θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων-Μώλου. Αλλά για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε.

 

  • Θερμαλιστικό πάρκο στη Στερεά, με ναυαρχίδες τη Λουτρόπολη Αιδηψού και τα Καμένα Βούρλα, από την Περιφερειακή Αρχή. Άλλωστε οι 156 πηγές στη Φθιώτιδα, λένε πολλά…
  • Στις πρώτες θέσεις του «καλαθιού της Στερεάς» οι ελιές Άμφισσας, το μέλι και το προσούτο Ευρυτανίας, όπως και τα σύκα της Εύβοιας.
  • Προβλήματα με τα σκουπίδια του Δήμου Τανάγρας, με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, για το Φορέα Απορριμμάτων της Στερεάς.
  • Στη Μητρόπολη Φθιώτιδας οι εγκαταστάσεις κι ο Ιερός Ναός στο Περίβλεπτο, που δημιούργησε ο γνωστός πολιτικός, Θανάσης Γιαννόπουλος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024