Επτά συλλήψεις σε Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια για νακωτικά

Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, δενδρύλλια κάνναβης, τρίφτες κάνναβης, ξύλινο ρόπαλο, σουγιάς και κλεμμένος κινητήρας μοτοσικλέτας Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, συνολικά επτά άτομα, τα οποία, μεταξύ άλλων, κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα: Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από κατάλληλη […]

31 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, δενδρύλλια κάνναβης, τρίφτες κάνναβης, ξύλινο ρόπαλο, σουγιάς και κλεμμένος κινητήρας μοτοσικλέτας

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, συνολικά επτά άτομα, τα οποία, μεταξύ άλλων, κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη ημεδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (104,4) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ξύλινος τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
  • Από αστυνομικούς της Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη ημεδαπός στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, διότι τόσο στην κατοχή του, όσο και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (44,57) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο δενδρύλλια κάνναβης, κινητό τηλέφωνο και κινητήρας δίκυκλης μοτοσικλέτας, για τον οποίο είχε δηλωθεί η κλοπή του σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής.
  • Από αστυνομικούς ομοίως της Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, συνελήφθη αλλοδαπός στον Αχινό Φθιώτιδας, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο τρίφτες κάνναβης, ξύλινο ρόπαλο και σουγιάς.
  •  Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Λαμία, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.
  • Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, διότι στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Απριλίου 2024