Καθαρισμός ακτών σε Λευκαντί και Αγ. Νικόλαο

Εκστρατεία καθαρισμού των ακτών της περιοχής του Ληλαντίου Πεδίου ξεκίνησε προ  ημερών και συνεχίζει, η Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων. Με την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Γιώργου Γιογιού, τα συνεργεία καθάρισαν τις προηγούμενες ημέρες τις παραλίες της Ν. Λαμψάκου και του Αγίου Νικολάου και συνεχίζουν πλέον στην παραλία στο Λευκαντί. Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος, στόχος είναι όλες οι […]

5 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Εκστρατεία καθαρισμού των ακτών της περιοχής του Ληλαντίου Πεδίου ξεκίνησε προ  ημερών και συνεχίζει, η Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων.

Με την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Γιώργου Γιογιού, τα συνεργεία καθάρισαν τις προηγούμενες ημέρες τις παραλίες της Ν. Λαμψάκου και του Αγίου Νικολάου και συνεχίζουν πλέον στην παραλία στο Λευκαντί.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος, στόχος είναι όλες οι παραλίες της περιοχής να είναι καθαρές, για να μπορούν οι δημότες και οι επισκέπτες να τις απολαμβάνουν, ζήτησε δε από αυτούς να χρησιμοποιούν τους κάδους και τα μικρά καλάθια απορριμμάτων που είναι τοποθετημένα κατά μήκος των παραλιακών οδών, διευκολύνοντας το έργο των ανθρώπων της καθαριότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024