Λεφτά για συντάξεις άρπαξαν κουκουλοφόροι από ταχυδρόμο στα Γιάλτρα

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Μαΐου στην περιοχή των Γιάλτρων Αιδηψού, με θύμα έναν 37χρονο ταχυδρομικό πράκτορα, ο οποίος  μοίραζε τις συντάξεις με το αγροτικό του όχημα, σε συνταξιούχους της περιοχής. Τρεις άγνωστοι δράστες, οι οποίοι φορούσαν full- face κουκούλες, τον πλησίασαν από πίσω και τον ακινητοποίησαν με την απειλή δύο καραμπινών […]

5 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Μαΐου στην περιοχή των Γιάλτρων Αιδηψού, με θύμα έναν 37χρονο ταχυδρομικό πράκτορα, ο οποίος  μοίραζε τις συντάξεις με το αγροτικό του όχημα, σε συνταξιούχους της περιοχής.

Τρεις άγνωστοι δράστες, οι οποίοι φορούσαν full- face κουκούλες, τον πλησίασαν από πίσω και τον ακινητοποίησαν με την απειλή δύο καραμπινών και ενός μαχαιριού.

Με την απειλή των όπλων κατάφεραν να του αποσπάσουν 21.000 ευρώ που προορίζονταν για την πληρωμή των συντάξεων. Στη συνέχεια τον φίμωσαν και τον έδεσαν.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο, ενώ μισή ώρα αργότερα ο 37χρονος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία που διενήργησε έρευνες που δεν απέδωσαν προς το παρόν καρπούς. Την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024