Εγκαινιάστηκε έκθεση των Μυταρά, Καραχάλιου και Σπύρου στα Ψαχνά

Αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης και ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πρατσόλης, έδωσαν το «παρών» στην τελετή έναρξης της Έκθεσης Καλών Τεχνών στα Ψαχνά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών και ακολούθησε επίσκεψη στα διατηρητέα κτίρια όπου παρουσιάζονται μέχρι τις […]

5 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης και ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πρατσόλης, έδωσαν το «παρών» στην τελετή έναρξης της Έκθεσης Καλών Τεχνών στα Ψαχνά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών και ακολούθησε επίσκεψη στα διατηρητέα κτίρια όπου παρουσιάζονται μέχρι τις 9 Μαΐου  τα έργα των καλλιτεχνών.

Η έκθεση οργανώνεται από το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και τη ΔΗΚΑΔΙΜΕ και φέτος αναδεικνύεται και τιμάται ιδιαίτερα το έργο τριών μεγάλων καλλιτεχνών του τόπου μας, των Μυταρά, Καραχάλιου και Σπύρου.

Ο βουλευτής Τάσος Πρατσόλης στο  σύντομο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και τη ΔΗΚΑΔΙΜΕ για την εξαιρετική πρωτοβουλία, τόνισε την ουσιαστική συμβολή του Πολιτισμού στην καθημερινότητα των Ελλήνων, τονίζοντας ότι:

« Η κρίση που ξέσπασε στον τόπο και μας ταλαιπωρεί ακόμα, δεν είχε μόνο οικονομικές παραμέτρους, αλλά και αξιακό υπόβαθρο που επιδείνωσε την κατάσταση. Είναι επομένως, πολύ σημαντικό να ανιχνεύσουμε ξανά την ζωογόνα ενέργεια της Τέχνης για να ξαναβρούμε την ελπίδα και τη δύναμή μας σαν λαός.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024