Δωδώνη: Έξι χιλιάδες γιαούρτια σε οικογένειες της Θήβας

Έξι χιλιάδες γιαούρτια διανεμήθηκαν σε οικογένειες ωφελουμένων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ενταγμένης πράξης με τίτλο: “Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων”, με την ενίσχυση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, “Στερεά Ελλάδα 2014-2020”. Tα συγκεκριμένα προϊόντα διατέθηκαν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την ενίσχυση δημοτών, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Υπενθυμίζεται […]

9 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Έξι χιλιάδες γιαούρτια διανεμήθηκαν σε οικογένειες ωφελουμένων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ενταγμένης πράξης με τίτλο: “Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων”, με την ενίσχυση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, “Στερεά Ελλάδα 2014-2020”.

Tα συγκεκριμένα προϊόντα διατέθηκαν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την ενίσχυση δημοτών, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Υπενθυμίζεται ότι στο μετοχικό σχήμα της ΔΩΔΩΝΗΣ συμμετέχει και η Simos Food Group, που είχε το τυροκομείο στην είσοδο της Θήβας και από το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό της Ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024