Συνελήφθη 24χρονος για κλοπές μπαταριών της ΕΥΔΑΠ

0

Αναζητείται για να συλληφθεί ένα ακόμη συνεργός του. Ενέχονται σε κλοπές μπαταριών από οικίσκους της ΕΥΔΑΠ, σε περιοχές της Βοιωτίας. Κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

Συνελήφθη, την Παρασκευή το απόγευμα σε περιοχή της Θήβας, μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ένας 24χρονος, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ο συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του, χρησιμοποιώντας για την παράνομη δράση τους ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ενέχονται σε κλοπές μπαταριών από οικίσκους της ΕΥΔΑΠ, σε περιοχές της Βοιωτίας.

Ειδικότερα:

  • Χθες 11-05 το μεσημέρι, διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή της Δάφνης, όπου αφαίρεσαν πέντε μπαταρίες, αξίας 1.000 περίπου ευρώ.
  • Μεσημβρινές ώρες της 04-05-2018, διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή των Λεύκτρων, όπου αφαίρεσαν πέντε μπαταρίες, αξίας 1.000 περίπου ευρώ.
  • Απογευματινές ώρες της 05-05, διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή των Ερυθρών, όπου αφαίρεσαν πέντε 5 μπαταρίες, αξίας 1.000 περίπου ευρώ.
  • Το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 05-05 έως μεσημβρινές ώρες της 06-05, διέρρηξαν οικίσκο της ΕΥΔΑΠ, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι του Μόρνου, στην περιοχή του Προδρόμου, όπου αφαίρεσαν τέσσερις 4 μπαταρίες, αξίας 300 περίπου ευρώ.

Το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση