Cosmote: Σε Λαµία και Ξάνθη το Grow Your Business

Λαμία και Ξάνθη θα αποτελέσουν τους δύο επόμενους σταθμούς των δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων, #GrowYourBusiness, της Cοsmote, που στόχο έχουν να προσφέρουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, τις γνώσεις και τα εφόδια, που χρειάζονται, ώστε να λειτουργούν πιο αποδοτικά στο digital περιβάλλον. Τα νέα σεμινάρια του GrowYourBusiness θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, στην […]

14 Μαΐου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Λαμία και Ξάνθη θα αποτελέσουν τους δύο επόμενους σταθμούς των δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων, #GrowYourBusiness, της Cοsmote, που στόχο έχουν να προσφέρουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, τις γνώσεις και τα εφόδια, που χρειάζονται, ώστε να λειτουργούν πιο αποδοτικά στο digital περιβάλλον.

Τα νέα σεμινάρια του GrowYourBusiness θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, στην Ξάνθη (Ξενοδοχείο Elisso), και την Τετάρτη, 13 Ιουνίου, στη Λαμία, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων (Νέο Βιοκλιματικό Κτίριο Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας).

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Στο πλαίσιο των δωρεάν σεμιναρίων, οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία, που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν την παρουσία της εταιρείας τους στο διαδίκτυο, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στα social media, καθώς και για τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό microsite, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024