Μας προξενεί θλίψη, οποιαδήποτε σύγκριση

0

Διάβασα για την ανάπλαση του κέντρου της κτίρια σε ρυθμό προπολεμικό και σύμφωνα με μελέτη Φρανκφούρτης, με στόχο την προσέλκυση τουριστών. Όπως πληροφορήθηκα δημιουργήθηκαν νέα κτίρια σε ρυθμό προπολεμικό από τα οποία αναμένεται μεγάλη αύξηση της τουριστικής κίνησης. Κι αναρωτιέμαι τι έχουν κάνει οι άρχοντες των ελληνικών πόλεων για την αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Η Χαλκίδα ας πούμε δεν έχει μόνιμους τουρίστες με διανυκτερεύσεις. Αιτία η έλλειψη υποδομών, κυρίως στην προβολή όσων θα την καθιστούσαν πόλο έλξης. Να μιλήσουμε για το φαινόμενο του Ευρίπου και τι θα μπορούσε να στηθεί για την προσέλκυση τουριστών; Να μιλήσουμε για τον Νίκο Σκαλκώτα; Να μιλήσουμε για τον Γιάννη Σκαρίμπα; Να μιλήσουμε για το Ληλάντιο πεδίο; Αλλά το ίδιο συμβαίνει και για τη Θήβα. Το ίδιο συμβαίνει και για ταΛουτρά Αιδηψού. Το ίδιο συμβαίνει και για την Άσκρη, τις Πλαταιές. Και ο κατάλογος δεν τελειώνει.

Όμως οι άρχοντές μας αρέσκονται στα μασκαρέματα και την προσέλκυση του εσωτερικού τουρισμού της Κυριακής. Γι’ αυτό μην παραπονιόμαστε για την κρίση.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση