Μπακογιάννης: Το βέβαιο είναι ότι θα είμαι υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση…

0

Αποφεύγοντας ορθώς, να προκαταλάβει τις πολιτικές αποφάσεις της ΝΔ και μη θέλοντας να φέρει σε δυσκολία την οικογένειά του, απέφυγε να ξεκαθαρίσει το τοπίο της υποψηφιότητάς του. Όμως η αναγγελία έχει έρθει από την «Καθημερινή», πριν μερικές εβδομάδες και τώρα με την παρουσία του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, δείχνει ξεκάθαρα τις αποφάσεις που έχουν παρθεί. Μιλώντας λοιπόν χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, παραδέχθηκε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς όμως να μιλήσει σε ποιο πόστο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι κατά την άποψή του οι δήμαρχοι στις μεγάλες πόλεις πρέπει να είναι αυτοδιοικητικοί, και όχι κορυφαία στελέχη των κόμματων, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει.

«Το μόνο βέβαιο είναι ότι στις επόμενες εκλογές θα είμαι και πάλι υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση» δήλωσε σιβυλλικά την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Μπακογιάννης αποφεύγοντας να ανοίξει τα χαρτιά του αν θα διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων.

Σημείωσε πάντως ότι κατά την άποψή του οι δήμαρχοι στις μεγάλες πόλεις πρέπει να είναι αυτοδιοικητικοί, και όχι κορυφαία στελέχη των κόμματων, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει.

Ο κ. Μπακογιάννης τάχθηκε επίσης υπέρ των ευρύτερων συναινέσεων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, προσθέτοντας ότι «όσο πιο μακριά μένουν τα κόμματα τόσο το καλύτερο».

Ερωτηθείς εξάλλου αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είπε ότι είναι νωρίς να ανακοινώσει οτιδήποτε πριν από τις αρχές του νέου έτους, αποσαφηνίζοντας πως ανακοινώσει τις αποφάσεις του σεβόμενος όσων τον εξέλεξαν.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση