Στήριξη χωρίς ανταλλάγματα!!!

0

Ο χεσμένος κ. Μπουτάρης, χωρίς να πλυθεί, χωρίς να σκουπιστεί, χωρίς καν να πει ότι παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις του, όπως έκανε στο παρελθόν για άλλα θέματα, όπως κάνουν όλοι οι δειλοί, που με κάποιο τρόπο δυστυχώς, πάντα καταφέρνουν να κάθονται στο σβέρκο μας και να υποτιμούν από την καλοπληρωμένη θέση τους τη νοημοσύνη μας, αφού παρουσία του κ. Τσίπρα, μας απείλησε ότι η Θεσσαλονίκη δεν πρέπει ν΄ αλλάξει δημοτική αρχή για τα επόμενα πολλά- πολλά χρόνια(!!!!), – διάγει το 75ο ετος!!!! – τι ακριβώς υπονοεί; Με ποιόν τρόπο; Και γιατί όλα αυτά; Για να εναντιωθεί στη «μαυρίλα».

Ξεχνά ηθελημένα και το παρελθόν του, υπονοώντας την φασίζουσα δεξιά, όπως βέβαια  χαρακτηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ όλους εκείνους που διαμαρτύρονται για το Μακεδονικό, για τις γενοκτονίες των τούρκων εναντίον του Ελληνισμού και άλλα εθνικά θέματα. Ίσως κάποτε με περισσή θέρμη.

Αφού λοιπόν έγιναν όλα αυτά, τα ΜΜΕ διατηρώντας στην επικαιρότητα το Θάμα της επίθεσης εναντίον του, μας πληροφόρησαν σήμερα, για τα όσα ελέχθησαν στη συνεδρίαση της δημοτικής του παράταξης, η οποία συζήτησε όσα συνέβησαν στις 19 Μαΐου στο Λευκό Πύργο.  «Εγώ όμως του ξεκαθάρισα ότι δεν είμαι, ούτε θα γίνω, ούτε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» και του τόνισε πως «αν θέλετε μας στηρίζετε, αλλά μην ζητήσετε ανταλλάγματα, όπως ακριβώς μας στήριξε και ο Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς ανταλλάγματα».

Εμείς τα φαντάσματα αδυνατούμε να κατανοήσουμε όλα αυτά, έτσι σας τα αναφέρουμε απλώς προς γνώσιν σας και για τους δικούς σας προβληματισμούς.

Το φάντασμα του Κάστρου

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση