Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο παρασκευής απορρυπαντικών, στη βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων, λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι και έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο υπάρχει πολύ καπνός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι έχουν βγει εκτός του κτιρίου του εργοστασίου, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή. […]

14 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο παρασκευής απορρυπαντικών, στη βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων, λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι και έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Στο σημείο υπάρχει πολύ καπνός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι έχουν βγει εκτός του κτιρίου του εργοστασίου, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή.

Οι πυροσβέστες αυτήν την ώρα ζητούν ενισχύσεις καθώς μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οδεύουν προς το εργοστάσιο άλλα 5 οχήματα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, το εργοστάσιο βρισκόταν σε λειτουργία, ωστόσο, σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονται στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024