Νέος Πρόεδρος της ΕΕΔΕ ο Πέτρος Δούκας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της. Μετά την ολοκλήρωση τριών θητειών, το μέγιστο διάστημα, όπως προβλέπει το Καταστατικό της Εταιρίας, ο Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος παρέδωσε τη σκυτάλη στο νέο Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΕΔΕ, Δρ. Πέτρο Δούκα, […]

18 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της. Μετά την ολοκλήρωση τριών θητειών, το μέγιστο διάστημα, όπως προβλέπει το Καταστατικό της Εταιρίας, ο Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος παρέδωσε τη σκυτάλη στο νέο Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΕΔΕ, Δρ. Πέτρο Δούκα, Πρόεδρο της Capital Partners SA και πρώην Υφυπουργό Οικονομικών & Υφυπουργό Εξωτερικών.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΔΟΥΚΑ

Ο κ. Δούκας έχει διατελέσει και κατά το παρελθόν μέλος του ΔΣ της ΕΕΔΕ, ενώ είναι κάτοχος διδακτορικού (Ph.D.) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU) και MBA από το Columbia. Έχει διατελέσει στέλεχος της Citibank στη Νέα Υόρκη με το βαθμό του Αντιπροέδρου, Διευθύνων Σύμβουλος (Country Head & Treasurer) της Citibank Ελλάδας, και Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΓΕΤ Ηρακλής, της Ericsson Ελλάδας, της Pepsico Ελλάδας, της Nova PayTV Group, ενώ είναι Πρόεδρος της Capital Partners SA, Mergers & Acquisitions Advisors.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Αναλυτικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΔΕ διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Πέτρος Δούκας, Α΄ Αντιπρόεδρος: Χρήστος Χαρπαντίδης, Β΄ Αντιπρόεδρος: Ελένη (Νέλλη) Κάτσου, Γ΄ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Γραμματέας: Ευστάθιος Λοΐζος, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Στάπας, Ταμίας: Γρηγόρης Ταπεινός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024