Σύνεδροι του Β’ Πανελλήνιου Συνεδρίου Στελεχών Κατασκηνώσεων των Ελληνικών Μητροπόλεων στη Μητρόπολη Θηβών & Λεβαδείας

Την Τετάρτη το απόγευμα 30 Μαΐου ε.έ. επισκέφθηκαν τη Μητρόπολή μας εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδας, που συμμετέχουν στο Β΄ Πανελλήνιο Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων, το οποίο πραγματοποιείται στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στον Αυλώνα. Αρχικά οι σύνεδροι επισκέφθηκαν το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων “Ο Άγιος Βλάσιος”, στη Λιβαδειά, όπου τους υποδέχθηκε […]

1 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Τετάρτη το απόγευμα 30 Μαΐου ε.έ. επισκέφθηκαν τη Μητρόπολή μας εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδας, που συμμετέχουν στο Β΄ Πανελλήνιο Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων, το οποίο πραγματοποιείται στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στον Αυλώνα. Αρχικά οι σύνεδροι επισκέφθηκαν το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων “Ο Άγιος Βλάσιος”, στη Λιβαδειά, όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος τους ξενάγησε στο θεραπευτήριο και συνομίλησε μαζί τους.

 

 

 

 

 

 

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το έργο που επιτελείται στο θεραπευτήριο και ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία.

Κατόπιν οι σύνεδροι μετέβησαν στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά, όπου ξεναγήθηκαν από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής πανοσ. αρχιμ. π. Σεραφείμ Παυλίδη, και στη συνέχεια οι πατέρες της Μονής προσέφεραν στους επισκέπτες το καθιερωμένο μοναστηριακό κέρασμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024