“Επαναστάτες” κι «επαναστάτες»

Ορυμαγδός δημοσιεύσεων ένθεν-κακείθεν για την άδεια που δεν δόθηκε στον Κουφοντίνα. Όπως διαπιστώσαμε όμως όλα είναι ένα καλοστημένο ψέμα. Γιατί δεν εγκρίνεται η άδεια, αφού δεν υπάρχει τρίτος εισαγγελέας για να εκφέρει τη γνώμη του. Δεν θ’ αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους μπορεί ν’ ανατρέξουν όσοι επιθυμούν στο διαδίκτυο. Εμείς μια ερώτηση να κάνουμε […]

6 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ορυμαγδός δημοσιεύσεων ένθεν-κακείθεν για την άδεια που δεν δόθηκε στον Κουφοντίνα. Όπως διαπιστώσαμε όμως όλα είναι ένα καλοστημένο ψέμα. Γιατί δεν εγκρίνεται η άδεια, αφού δεν υπάρχει τρίτος εισαγγελέας για να εκφέρει τη γνώμη του. Δεν θ’ αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους μπορεί ν’ ανατρέξουν όσοι επιθυμούν στο διαδίκτυο.

Εμείς μια ερώτηση να κάνουμε στους κάθε είδους επαναστάτες: Ποιος είναι επαναστάτης από τους δύο, Κ. Παπαδόπουλος ή Δ. Κουφοντίνας; Ο ένας δεν υπέβαλε ποτέ αίτηση απόδοσης χάριτος, μη αναγνωρίζοντας την απόφαση καταδίκης του, αλλά και τη δικαιοδοσία των οργάνων. Παρέμεινε φυλακή μέχρι τέλους, όπως και άλλοι όμοιοί του.

Ο άλλος διαμαρτύρεται και κατεβαίνει σε απεργία πείνας, για να του δοθεί διήμερη άδεια, από τα όργανα που στην παρανομία του τα καταδίκαζε και δεν τα’ αναγνώριζε.

Οι συνειρμοί δικοί σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ