Δύο ανήλικοι οι δράστες κλοπής ΑΤΜ στη Λαμία

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής από Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή (Α.Τ.Μ.), υποκαταστήματος Τράπεζας στην περιοχή της Λαμίας. Μετά από κατάλληλη συλλογή, ανάλυση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Επιπλέον, κατηγορείται και η μητέρα του ενός εκ των συλληφθέντων, […]

7 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής από Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή (Α.Τ.Μ.), υποκαταστήματος Τράπεζας στην περιοχή της Λαμίας.

Μετά από κατάλληλη συλλογή, ανάλυση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Επιπλέον, κατηγορείται και η μητέρα του ενός εκ των συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΤΗΝ Δευτέρα καταγγέλθηκε από τον Διευθυντή του υποκαταστήματος της Τράπεζας, ότι σε καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Α.Τ.Μ., βρέθηκε έλλειμμα (1.550) ευρώ, ποσό που είχε κατατεθεί από ημεδαπό, την 19-05-2018.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, πρωινές ώρες της 20-05-2018, εισήγαγαν στη μισάνοιχτη θυρίδα της Α.Τ.Μ., κατάλληλα διαμορφωμένο μεταλλικό αντικείμενο (σύρμα), καταφέρνοντας να εξάγουν και να αφαιρέσουν το ανωτέρω χρηματικό ποσό, το οποίο είχε εγκλωβιστεί μεταξύ του χρηματοκιβωτίου και της θυρίδας.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024