Μυστήρια εξαφάνιση 40χρονης μητέρας δύο παιδιών, από τη Μαλεσίνα

Στιγμές αγωνίας περνά η οικογένεια της 40χρονης Αγγελικής Δάρρα η οποία εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης από την περιοχή της Μαλεσίνας. Η 40χρονη γυναίκα έφυγε το πρωί από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο Matiz με αριθμό κυκλοφορίας ΜΙΝ 9850, για να πάει το 7χρονο αγοράκι της στο σχολείο. Το άλλο παιδί, […]

8 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στιγμές αγωνίας περνά η οικογένεια της 40χρονης Αγγελικής Δάρρα η οποία εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης από την περιοχή της Μαλεσίνας.

Η 40χρονη γυναίκα έφυγε το πρωί από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο Matiz με αριθμό κυκλοφορίας ΜΙΝ 9850, για να πάει το 7χρονο αγοράκι της στο σχολείο.

Το άλλο παιδί, που είναι μωρό έξι μηνών, το άφησε στο σύζυγό της, ο οποίος όταν πέρασε η ώρα και η σύζυγος του δεν είχε επιστρέψει σπίτι άρχισε να ανησυχεί.

Συγγενικό πρόσωπο της αγνοούμενης γυναίκας μίλησε, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τις προσπάθειες της οικογένειας για να εντοπιστούν τα ίχνη της 40χρονης μητέρας.

«Έψαχνε ο άντρας της και η πεθερά της παντού προκειμένου να τη βρουν αλλά δεν ήταν πουθενά. Έψαχναν σε Μαρτινο, Λάρυμνα και Θεολόγο να βρουν μήπως συνέβη κάποιο τροχαίο», λέει και εξηγεί πως τελικά εντοπίστηκε το κόκκινο Matiz που οδηγούσε σε ένα χώρο στάθμευσης στη Λιβαδειά.

«Πήγε ο άντρας της χθες το βράδυ στη Λιβαδειά και βρήκε το αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ. Δεν είχε πληρώσει…», σημειώνει.

Όπως εξηγεί, η 40χρονη φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα αυτή την ώρα: «Μία γνωστή μας από τη Μαλεσίνα την είδε στα ΚΤΕΛ, δεν ήξερε τι είχε συμβεί και δεν της μίλησε της είπε μόνο ένα «γεια».

Για την εξαφάνιση της 40χρονης ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και παρά το γεγονός ότι δεν έχει περάσει το 24ωρο για να υπάρχει επισήμως εξαφάνιση, υπήρξε κινητοποίηση και μάλιστα εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της στην περιοχή των Πατησίων.

«Την έπαιρναν χθες όλη ημερα τηλέφωνο, ο άντρας της, η μητέρα της και ο αδερφος της καλούσε κανονικά αλλά δεν το σήκωσε ποτέ. Όμως αργά το βράδυ έμεινε από μπαταρία».

Από το πρωί βρίσκεται στην Αθήνα ο σύζυγος της προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη της Αγγελικής. Ο ίδιος από χθες προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του προκειμένου να βοηθήσει και ο ιδιος τις αρχες με οποίο τρόπο μπορεί προκειμενου να εντοπιστεί η σύζυγός του.

«Πήραν τηλέφωνο όλους τους συγγενείς που έχουν στην Αθήνα αλλά δεν πήγε σε κανέναν από αυτούς η Αγγελική», καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.

Να σημειωθεί πως συγγενικά πρόσωπα της 40χρονης αγνοούμενης έχουν κάνει εκκλήσεις για βοήθεια μέσα από τα social media ζητώντας οποιοσδήποτε έχει δει ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία και να βοηθήσει να βρεθεί η 40χρονη μητέρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024