ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

0
  • Μεγάλες διακρίσεις για το ΘΕΡΜΑΙ ΣΥΛΛΑ SPA, αφού πρωτίστως το ιαματικό του νερό και στη συνέχεια ο μηχανολογικός του εξοπλισμός, το αναδεικνύουν νικητή στην κατηγορία World Luxury Spa Awards, ανοίγοντας την «όρεξη» σε πολλούς στη λουτρόπολη και διαφημίζοντας την Αιδηψό στο «θεραπεύειν δι’ ύδατος» παγκοσμίως. Στη συλλογή προστίθενται η πιστοποίηση απ’ τον Γερμανικό Οργανισμό ESPA, αλλά και η αποκατάσταση των Ρώσων αστροναυτών, αφού το Κέντρο Κοσμοναυτών «Γκαγκάριν» την αποφάσισε για μετά από κάθε ταξίδι τους στο διάστημα, ενώ προηγήθηκε αυστηρός έλεγχος της φυσικοχημικής σύστασης των Αλιπηγών και των εγκαταστάσεών του.
  • Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει ο χώρος που φιλοξενεί τη Λαϊκή Αγορά της Λουτρόπολης Αιδηψού, στην οδό Θερμοποτάμου, τα οποία προς το παρόν παραμένουν άλυτα. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με οργάνωση, καθαριότητα και υγιεινή, μέσα από ικανοποίηση βασικών αναγκών, τα κυριότερα. Φαντάζομαι ότι οι αρμόδιοι που υπέβαλαν βαρύτατα πρόστιμα σε παραγωγούς στο χώρο της, κατέγραψαν πληθώρα άσχημων καταστάσεων, ούτως ώστε οι υπεύθυνες υπηρεσίες να «σηκώσουν μανίκια» για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Άλλωστε το χρωστούν στο πρώτο θέρετρο της περιοχής, στην πρώτη Λουτρόπολη της χώρας.
  • Πολλές οι περιβαλλοντικές δράσεις στη Βόρεια Εύβοια. Εμείς όμως να μείνουμε στην ιδιαιτερότητα που περικλείουν αυτές των παιδιών του 1ου Νημιαγωγείου Λουτρών Αιδηψού – εδώ αναδεικνύεται πως από την τρυφερή ηλικία πρέπει ν’ αγαπούν οι αυριανοί πολίτες της Γης, τον πλανήτη τους – τα οποία με επικεφαλής την παιδαγωγό τους κα Λίζα Χαπίδου «όργωσαν» την πόλη αφυπνίζοντας συνειδήσεις δημοτών κι όχι μόνο. Πλακάτ για την προστασία του, φέΪγ βολάν, αλλά και γραπτές πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή οικολογικών προϊόντων καθαριότητας. Παιδιά φυσικά που έδειξαν ότι μπορούν ν’ ανατρέψουν την άσχημη κατάσταση στον Πλανήτη. Αν όχι αυτά, τότε ποιοι;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση