ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Μετά το Μανιφέστο του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, τις αναρτήσεις του και τις θέσεις του στην περίπτωση του καπετάν Ερμή, πράγμα που για κάποιους προσδιορίζουν την ταυτότητά του στο μεσαίο χώρο, ήρθε η απάντηση του Μάκη Βορίδη «εγώ είμαι δεξιός», στην τελευταία επίσκεψή του στη Λαμία, να στείλει ένα μήνυμα στον κ. Περιφερειάρχη. Μια […]

13 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Μετά το Μανιφέστο του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, τις αναρτήσεις του και τις θέσεις του στην περίπτωση του καπετάν Ερμή, πράγμα που για κάποιους προσδιορίζουν την ταυτότητά του στο μεσαίο χώρο, ήρθε η απάντηση του Μάκη Βορίδη «εγώ είμαι δεξιός», στην τελευταία επίσκεψή του στη Λαμία, να στείλει ένα μήνυμα στον κ. Περιφερειάρχη.
  • Μια ελιά ηλικία 2.500 χρόνων, στο Αρτεμίσιο της Βόρειας Εύβοιας, απασχολεί ποικιλοτρόπως Περιφέρεια και Ευρώπη.
  • Θετική εξέλιξη στο πρόβλημα της σύνδεσης των καταργημένων σταθμών Μπράλου, Λιλαίας από το υπουργείο Υποδομών και τον ΟΣΕ. Το επιθυμούν οι κάτοικοι της Φωκίδας.
  • Το δίκτυο πολιτών των Αγράφων καταφεύγει στο ΣτΕ, για τα αιολικά πάρκα και μάλιστα σε περιοχές Natura.
  • Άγνωστες οι προθέσεις της Κυβέρνησης για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ. Το μόνο δεδομένο είναι ότι αυξάνεται διαρκώς η ζήτηση και η τιμή του νικελίου. Άρα και το ενδιαφέρον για την εταιρία….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024