Ο Δήμος Χαλκιδέων παρέδωσε στους πολίτες μια νέα παιδική χαρά στη θέση «Λαιμός»

Σε ριζική αναβάθμιση του χώρου στην θέση «Λαιμός» της Έξω Παναγίτσας ,προχώρησε ο Δήμος Χαλκιδέων, με παρεμβάσεις που έγιναν από το Τμήμα Εκτέλεσης Έργων Αυτεπιστασίας, με αποτέλεσμα να τον απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Συγκεκριμένα, κατασκευάσθηκε καινούρια Παιδική Χαρά με σύγχρονες προδιαγραφές και περιμετρικά τοποθετήθηκαν παγκάκια και τραπεζοπάγκος για να μπορούν ν’ απολαμβάνουν το θαλασσινό τοπίο […]

15 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σε ριζική αναβάθμιση του χώρου στην θέση «Λαιμός» της Έξω Παναγίτσας ,προχώρησε ο Δήμος Χαλκιδέων, με παρεμβάσεις που έγιναν από το Τμήμα Εκτέλεσης Έργων Αυτεπιστασίας, με αποτέλεσμα να τον απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι.

Συγκεκριμένα, κατασκευάσθηκε καινούρια Παιδική Χαρά με σύγχρονες προδιαγραφές και περιμετρικά τοποθετήθηκαν παγκάκια και τραπεζοπάγκος για να μπορούν ν’ απολαμβάνουν το θαλασσινό τοπίο μικροί και μεγάλοι.

Επιπλέον, επισκευάσθηκε η πέργκολα που βρίσκεται δίπλα από την Παιδική Χαρά και τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμη και η μία μπασκέτα από το παρακείμενο γήπεδο μπάσκετ που είχε φθαρεί και επισκευάζεται. Πρόκειται για έναν  χώρο αναψυχής και δροσιάς, που θα πρέπει ωστόσο να προστατευθεί από όλους, για να μπορούν να τον απολαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024