SoftOne: Δύο χρυσά βραβεία στα BIT Excellence Awards

Δύο Χρυσά βραβεία απέσπασε η SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia), στην τελετή απονομής των Business IT Excellence Awards 2018. Η διπλή βράβευση της SoftOne αφορούσε στη νέα σειρά λογισμικού της εταιρείας, Soft1 Series 5, και τις υποψηφιότητές της στις κατηγορίες, Πακέτα Λογισμικού ERP/CRM και Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος/Υπηρεσίας, αντίστοιχα. Όπως αναφέρει η εταιρεία, πρόκειται […]

18 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Δύο Χρυσά βραβεία απέσπασε η SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia), στην τελετή απονομής των Business IT Excellence Awards 2018. Η διπλή βράβευση της SoftOne αφορούσε στη νέα σειρά λογισμικού της εταιρείας, Soft1 Series 5, και τις υποψηφιότητές της στις κατηγορίες, Πακέτα Λογισμικού ERP/CRM και Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος/Υπηρεσίας, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, πρόκειται για “δύο νέες, σημαντικές διακρίσεις, που έρχονται να επιβραβεύσουν έμπρακτα τη στρατηγική στόχευση της SoftOne στην ανάπτυξη και διάθεση των πλέον αξιόπιστων, εύχρηστων και ταυτόχρονα, καινοτόμων business λύσεων της αγοράς”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024