Εξιχνίαση εννέα κλοπών σε σπίτια στην Φθιώτιδας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, μετά από έρευνα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά εννέα κλοπές – διαρρήξεις από σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας. Έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 29 και 26 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Όπως ανακοινώθηκε οι δύο κατηγορούμενοι, από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών […]

21 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, μετά από έρευνα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά εννέα κλοπές – διαρρήξεις από σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας.

Έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 29 και 26 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως ανακοινώθηκε οι δύο κατηγορούμενοι, από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, το χρονικό διάστημα από 21-03 έως και 10-04-2018, συμμετείχαν σε τουλάχιστον εννέα κλοπές – διαρρήξεις από σπίτια, στις περιοχές Μεξιάτες, Νέο Κρίκελλο, Φραντζή, Βαρδάτες και Δαμάστα Φθιώτιδας.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 28.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος, είχε συλληφθεί στις 24 Απριλίου από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας και έχει φυλακιστεί, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024