ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018» και πληθώρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις-συναυλίες κι εφέτος στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού. Πρώτο μήνυμα θετικό, η συναυλία από την Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς, στις 14 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, στις 9:30 το βράδυ, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας. Οι Γιώργος Νταλάρας, Θοδωρής Κοτονιάς, Βιολέτα Ίκαρη και «Εστουδιαντίνα», που σημαίνει ποίηση Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, αλλά και καλλιτεχνική […]

28 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018» και πληθώρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις-συναυλίες κι εφέτος στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού. Πρώτο μήνυμα θετικό, η συναυλία από την Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς, στις 14 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, στις 9:30 το βράδυ, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας. Οι Γιώργος Νταλάρας, Θοδωρής Κοτονιάς, Βιολέτα Ίκαρη και «Εστουδιαντίνα», που σημαίνει ποίηση Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, αλλά και καλλιτεχνική διεύθυνση Ανδρέα Κατσιγιάννη. Τα εισιτήρια, στην τιμή των 15 ευρώ, θα διατίθενται στο χώρο της συναυλίας από τους διοργανωτές.
  • Ανυπόφορη η δυσοσμία στον παραλιακό δρόμο της Λουτρόπολης Αιδηψού, από το αποχετευτικό δίκτυο. Τελευταία αν και επισκευάστηκε σχετικά γρήγορα, προστέθηκε σ΄ αυτή την κατάσταση και η αντιαισθητική εικόνα από την εκχύλιση λυμάτων, λόγω της κακής λειτουργίας του δικτύου σε σημείο του. Το κυριότερο, για το δεύτερο, είναι ότι το πρόβλημα λύνεται, όμως επαναλαμβάνεται κάπου αλλού… Και μιλάμε για τη βιτρίνα της Αιδηψού, το μέρος όπου κινείται το μεγαλύτερο πλήθος των επισκεπτών, με το σύνολο των καφετεριών, ουζερί κ.ά. Σκεφθείτε βέβαια το αντικρουόμενο της γαστρονομικής προσφοράς της πόλης στον παραλιακό δρόμο, με αυτό της δυσάρεστης οσμής. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δυσφήμησή της και την οικονομική απώλεια των επιχειρήσεων. Το λόγο έχουν οι αρμόδιοι.
  • Δεύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου «Βόρεια Εύβοια Cup» από το Βυζάντιο Ν. Πύργου, την ΕΠΣΕ και το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, για την ανίχνευση ταλέντων, σε ένα τριήμερο, πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Τέσσερις κατηγορίες: juniors, παίδων, παμπαίδων, εφήβων. Ευχαριστημένοι οι αρμόδιοι Κώστας Μασουρίδης και Δημήτρης Ζουπανιώτης για τ’ αποτελέσματά του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024