Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις στην Βυζαντινή Σχολή της Ι. Μητρόπολης Χαλκίδας

0

Tην Παρασκευή 2 Ιουλίου 2018 το απόγευμα, κατόπιν εγκρίσεως του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, διενεργήθηκαν οι καθιερωμένες Διπλωματικές Εξετάσεις στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής Γεώργιος Γερογιάννης, Γεώργιος Καραγκούνης, Σεβαστή Μαζέρα-Μάμαλη και Γεώργιος Στέρπης, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού Παύλος Κουρμπέτης και ο Διευθυντής της Σχολής Γρηγόριος Αναστασίου, μαζί με όσους καθηγητές και μαθητές της Σχολής παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους υποψηφίους να αποδίδουν με πιστότητα στη Βυζαντινή Μουσική το πρόγραμμα των εξετάσεών τους.

Διπλωματούχοι της Βυζαντινής Μουσικής ανεδείχθησαν οι σπουδαστές πρεσβ. Ιωάννης Μάνος, Ιωάννα Μακρή, Σοφία Κατσαρού και Ταξιάρχης-Δαυΐδ Σταματονικολός, με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ, ενώ πτυχίο Ιεροψάλτου έλαβε ο Χρυσοβαλάντης Βαβουλιώτης με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

Τους νέους διπλωματούχους και τον νέο πτυχιούχο, καθώς και τους δασκάλους τους Οικον. Νικόλαο Μάρκου, Δήμο Τσίμπο και Γεώργιο Καραγκούνη συνεχάρη ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου και υπεύθυνος λειτουργίας της Σχολής αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης, ο οποίος ευχήθηκε να έχουν καλή συνέχεια στην μελέτη της ψαλτικής και στην διακονία του ιερού Αναλογίου, ενώ τους προσέφερε και ένα μουσικό Βιβλίο, ως δώρο του Σεβασμιωτάτου για την επιτυχία τους.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση