Ξηλώθηκε χασισοφυτεία στο Κόμματο

0

Φυτεία με 76 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτη παραποτάμια δασώδη περιοχή (του Σπερχειού ποταμού), στο δημοτικό διαμέρισμα του Κόμματος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη την Τετάρτη νωρίς το απόγευμα, ένας 50χρονος,. Αστυνομικοί, μετά από κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν τη φυτεία και έκαναν διακριτική παρακολούθηση.

Όταν ο 50χρονος πήγε με δίκυκλο στο χώρο της φυτείας και αφού μπήκε μέσα, με σκοπό να κάνει το πότισμα των δενδρυλλίων, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Από το χώρο της φυτείας, εκριζώθηκαν 76 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν δύο σκεπάρνια, ένα μπετόνι ποτίσματος και ένα θερμόμετρο.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 50χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποξηραμένη κάνναβη, βάρους 36 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο του 2017, ο 50χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, πάλι για καλλιέργεια κάνναβης.

Τότε είχαν κατασχεθεί συνολικά 161 δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από 12 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και περισσότερα από 13 κιλά φυτικών αποσπασμάτων δενδρυλλίων κάνναβης.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση