Δεκαεπτά κλοπές αυτοκινήτων είχε διαπράξει φυλακισμένος στην περιοχή της Λιβαδειάς

0

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά δεκαεπτά κλοπές και μία απόπειρα κλοπής αυτοκινήτων, οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, αλλά και στο Κερατσίνι.

Από την αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων, που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ο κατηγορούμενος, είναι ήδη έγκλειστος σε Φυλακή, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

‘Οπως διαπιστώθηκε το διάστημα από 29-03-2012 έως και 11-04-2013, ο 26χρονος, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, έχει κάνει:

  • 11 κλοπές Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων, από περιοχές της Λιβαδειάς,
  • Μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων, από περιοχές της Αγίας Τριάδας Βοιωτίας.
  • 4 κλοπές Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων, από περιοχές του Ορχομενού, Βαγίων, Αγίου Βλασίου και Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας, αντίστοιχα, καθώς και
  • μία κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, από το Κερατσίνι Αττικής.

Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης τους, εντόπιζαν αρχικά οχήματα (συγκεκριμένων μαρκών) παλαιάς κυρίως τεχνολογίας, τα οποία δεν διέθεταν αντικλεπτικό μηχανισμό και στη συνέχεια αφού έσπαζαν το τζάμι της πόρτας του αυτοκινήτου, το έβαζαν το έπαιρνων.

Η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να βρεθούν τα στοιχεία ταυτότητας των συνεργών του 26χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες ληστείες.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση