Τέλος στη δράση 17χρονου για κατ’ επανάληψη κλοπές αυτοκινήτων στο Πυρί

0

Τον έπιασε η αστυνομία στο σταθμό τρένου της Θήβας

Το βράδυ της Κυριακής, κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θήβας, πιάστηκε ύστερα από αναζήτηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 17χρονος, που κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε ύστερα από έρευνα ο συλληφθείς, είτε μόνος του, είτε σε κάποιες περιπτώσεις από κοινού με άλλους συνεργούς του, εμπλέκεται στη διάπραξη τουλάχιστον πέντε κλοπών, κυρίως από οδηγούς ή επιβάτες προσωρινά σταθμευμένων οχημάτων, στο Πυρί Θηβών και σε σημεία που γειτνιάζουν με οικισμό της περιοχής.

Οι κλοπές διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 27 Μαΐου, έως και τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής. Απ’ αυτές είχε σύμφωνε με τις καταγγελίες  αρπάξει μικρά χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, και άλλα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων.

Στη κατοχή του 17χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, προερχόμενο από τις κλοπές, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και η μητέρα του, που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη την αστυνομία, για διάπραξη παρόμοιων κλοπών, ενώ πρόσφατα είχε συλληφθεί ως «αρχηγικό» στέλεχος εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές, σε βάρος οδηγών διερχόμενων και προσωρινά σταθμευμένων οχημάτων, στην αερογέφυρα του Πυρίου και πλησίον του Οικισμού της περιοχής.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 23 Μαΐου μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον συγκεκριμένο Οικισμό των Ρομά, είχε εξαρθρωθεί πενταμελής εγκληματική ομάδα, η οποία είχε διαπράξει συνολικά δύο ληστείες, είκοσι κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση