Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

0

Ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στον Ευαγγελισμό – Υπήρξε διευθυντής στο περιφερειακό περιοδικό μας ΗΜΕΡΕΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε, λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιουλίου, ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού». Πληροφορίες ανέφεραν πως είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, προσβεβλημένος από το λεγόμενο βακτήριο της λεγιονέλλας.

Τον Μάνο Αντώναρο αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο αδελφός του Ευάγγελος: «Με ανείπωτο πόνο στη καρδιά μου αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένου μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μια άνιση μάχη 20 ημερών. Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στηn κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυό στη δημοσιογραφία — από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο… πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που μ’ έβγαζες τόσο συχνά από τη γκριζάδα της… ρουτίνας μου. Ήσουν/είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι αυτό αθόρυβος».

Συλλυπητήρια του stereanews.gr

Η δ/νση του stereanews.gr θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Μάνου, με τον οποίο συνεργαστήκαμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, στην έκδοση του περιφερειακού περιοδικού μας ΗΜΕΡΕΣ, όπου και είχε αναλάβει τη διεύθυνσή του. Ο Μάνος ήταν γυιός του γνωστού στους παλαιούς σκιτσογράφου «Αρχέλαου», ο οποίος μας είχε αφιερώσει αρκετά σκίτσα του στο ΗΜΕΡΕΣ. Ήταν πράγματι ένας πάρα πολύ όμορφος χαρακτήρας και πάντα θα τον θυμόμαστε για το χιούμορ του και την άνεση που σου έδινε στησυζήτηση.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση