Η ΕΛΣΤΑΤ ζητά ακίνητο για τη στέγαση υπηρεσιών της στη Χαλκίδα

Κτίριο γραφείων για τη στέγαση των υπηρεσιών της στη Χαλκίδα αναζητά η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, που έχει προκηρύξει διαγωνισμό, με στόχο την επιλογή όχι μόνο του κατάλληλου, αλλά και του φθηνότερου ακινήτου. Η Υπηρεσία Στατιστικής Εύβοιας έχει θέσει ως κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, θέτοντας τον πήχη του μηνιαίου ενοικίου στα 650 ευρώ, με τη διάρκεια […]

20 Ιουλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κτίριο γραφείων για τη στέγαση των υπηρεσιών της στη Χαλκίδα αναζητά η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, που έχει προκηρύξει διαγωνισμό, με στόχο την επιλογή όχι μόνο του κατάλληλου, αλλά και του φθηνότερου ακινήτου. Η Υπηρεσία Στατιστικής Εύβοιας έχει θέσει ως κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, θέτοντας τον πήχη του μηνιαίου ενοικίου στα 650 ευρώ, με τη διάρκεια της μίσθωσης να είναι δώδεκα χρόνια.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, στη Χαλκίδα η προσφορά επαγγελματικών ακινήτων είναι πολύ μεγαλύτερη της ζήτησης, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει στην εμφάνιση μεγάλου αριθμού υποψηφίων. Αυτό μένει, βέβαια, να φανεί στις 24 Ιουλίου, που αποτελεί την καταληκτική προθεσμία υποβολής προσφορών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΣΤΑΤ δεν παρέχει λεπτομερείς προδιαγραφές του ζητούμενου ακινήτου (π.χ. τ.μ.), προσβλέποντας στις προτάσεις των υποψηφίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024