Φεύγει ο Κώστας Μπακογιάννης κι έρχεται ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης στην Περιφέρεια Στερεάς

0

Όπως έχει οριστικοποιηθεί ο Κώστας Μπακογιάννης, ύστερα από την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στα δρώμενα στης Στερεάς, είτε ως δήμαρχος Καρπενησίου, είτε ως Περιφερειάρχης Στερεάς, οδεύει στην διεκδίκηση του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας, της Αθήνας.

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων θα είναι ο Κώστας Μπκογιάννης

Η παρουσία του θα μείνει δυσαναπλήρωτη, όμως σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του stereanews.gr, το κενό του έρχεται ν’ αντικαταστήσει ο μέχρι σήμερα δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Μάλιστα οι περιοδείες του οποίου έχουν αρχίσει, όπως γράψαμε πρόσφατα, όταν επισκέφθηκε τον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, όπου παραβρέθηκε σε εκδηλώσεις, καθώς και το Μνημείο Αντίστασης στους Κορυσχάδες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το νέο ψηφοδέλτιο που θα καταρτίσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, θα περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα, καθώς όπως έχει ξεκαθαρίσει καταργούνται οι αντιπεριφέρειες κι έτσι οι επικεφαλής τους θα διεκδικήσουν άλλες αυτοδιοικητικές θέσεις. Μαζί τους όμως θα πάρουν κι αρκετούς περιφερειακούς συμβούλους, οπότε θα δημιουργηθούν πολλές κενές θέσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός

Ήδη στην Εύβοια, ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, είναι πλέον δεδομένο ότι θα διεκδικήσει τη Δημαρχία Χαλκίδας, όπου υποψήφιοι θα είναι μαζί του οι Κώστας Βαρδακώστας και Αφροδίτη Μηλίδου, ενώ οι Δημήτρης Βουρδάνος και Γιάννης Κοτζιάς θα βρεθούν υποψήφιοι σε Μεσσάπια και Ιστιαία.

Πάντως ίσως και να υπάρξουν αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Μίλτου Χατζηγιαννάκη, που όμως παραμένει ισχυρή, αφού συγκεντρώνει για εκείνους που τον επέλεξαν, όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν.

Η Σοφία Ζαχαράκη

Βέβαια δεν είναι μέλος της ΝΔ, η ηγεσία της οποίας δεν θα δώσει επίσημα χρίσματα, όπως άλλωστε έχει γνωστοποιηθεί. Αυτό κάνει πιο εύκολη την προώθηση της υποψηφιότητάς του.

Βέβαια δεν πρέπει ν’ αγνοηθεί το όνομα της της Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Ευρυτανία και είναι αναπληρωτής επικοινωνίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση