Νέα επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη σύλληψη δύο χασισοκαλλιεργητών

Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν το Σάββατο το βράδυ σε αγροτική περιοχή των Καμένων Βούρλων, δύο άνδρες ηλικίας 37 και 45 ετών αντίστοιχα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν κατά την μετάβασή τους στην περιοχή, με σκοπό την περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών της αστυνομίας. Εκριζώθηκαν […]

24 Ιουλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν το Σάββατο το βράδυ σε αγροτική περιοχή των Καμένων Βούρλων, δύο άνδρες ηλικίας 37 και 45 ετών αντίστοιχα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν κατά την μετάβασή τους στην περιοχή, με σκοπό την περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών της αστυνομίας.

Εκριζώθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από ένα έως και 1,6 μέτρων, ενώ κατασχέθηκε επίσης αυτόματο σύστημα ποτίσματος.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 297,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 4 τρίφτες κάνναβης.

Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024