Τα πλοία ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ μαζί με δύο ψαράδικα από τα Νέα Στύρα συμμετείχαν στην διάσωση κόσμου στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής

Στα ανοικτά της Ραφήνας περιπολούσαν κυριολεκτικά τα SUPERFERRY, FAST FERRIES ANDROS μαζί με τα ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ από τα Νέα Στύρα σώζοντας κόσμο από τη θάλασσα. Εκτός από τους πέντε Δανούς που διασώθηκαν από το SUPER RUNNER, το SUPER FERRY μάζεψε από το νερό έξι Γάλλους, οι οποίοι παραθέριζαν σε ξενοδοχείο στο Μάτι όταν έγινε […]

24 Ιουλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στα ανοικτά της Ραφήνας περιπολούσαν κυριολεκτικά τα SUPERFERRY, FAST FERRIES ANDROS μαζί με τα ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ από τα Νέα Στύρα σώζοντας κόσμο από τη θάλασσα.

Εκτός από τους πέντε Δανούς που διασώθηκαν από το SUPER RUNNER, το SUPER FERRY μάζεψε από το νερό έξι Γάλλους, οι οποίοι παραθέριζαν σε ξενοδοχείο στο Μάτι όταν έγινε κάποια έκρηξη και διέφυγαν προς τη θάλασσα.

Στην περιοχή έχει σπεύσει από την Κάρυστο και η Φ/Γ ΕΛΛΗ αλλά και το αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ. Επίσης στις προσπάθειες μετέχουν τα ψαράδικα ΓΙΑΝΝΗΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ 1.

Οι Έλληνες καπετάνιοι και ναυτικοί στέκονται για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων σώζοντας ψυχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024