Δεν άντεξε ο Δημήτρης Κορδώνης στα σοβαρά τραύματά του και κατέληξε στο νοσοκομείο

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα σοβαρά τραύματά του ο 31χρονος Δημήτρης Κορδώνης που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 12:15 το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιουνίου, στο 5ο χλμ. Χαλκίδας – Αρτάκης, στο ύψος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων «TOYOTA. Η μηχανή που οδηγούσε ο υπάλληλος του «Yacht […]

28 Ιουλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα σοβαρά τραύματά του ο 31χρονος Δημήτρης Κορδώνης που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 12:15 το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιουνίου, στο 5ο χλμ. Χαλκίδας – Αρτάκης, στο ύψος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων «TOYOTA.

Η μηχανή που οδηγούσε ο υπάλληλος του «Yacht Cafe» συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε 66χρονος Χαλκιδέος, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και όλες αυτές τις μέρες να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Χιλιάδες ήταν τα ελπιδοφόρα μηνύματα από χρήστες του facebook οι οποίοι ήλπιζαν στο θαύμα για ταχεία ανάρρωση. Μάλιστα η οικογένεια του είχε κάνει έκκληση για αίμα.

Δυστυχώς μετά από 37 ημέρες και συγκεκριμένα χθες βράδυ, έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Κορδώνης έχασε την μάχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024