Τους έπιασαν στα Οινόφυτα, ενώ έκλεβαν βενζίνη από άλλο αυτοκίνητο

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν βραδινές ώρες στα Οινόφυτα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Τανάγρας, ένας 30χρονος και μία 41χρονη, για απόπειρα κλοπής βενζίνης, με την μέθοδο της μετάγγισης, από όχημα που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης εταιρείας. Από το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 30χρονου, που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν 2 πλαστικά […]

16 Ιουλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν βραδινές ώρες στα Οινόφυτα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Τανάγρας, ένας 30χρονος και μία 41χρονη, για απόπειρα κλοπής βενζίνης, με την μέθοδο της μετάγγισης, από όχημα που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης εταιρείας.

Από το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 30χρονου, που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν 2 πλαστικά δοχεία και 2 λάστιχα, χειροκίνητη αντλία, συνδεδεμένη με διαφανή πλαστικό σωλήνα – λάστιχο, μαχαίρι και κόφτης, καθώς και 5 συσκευασίες, με 250 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 30χρονος, το χρονικό διάστημα από 31-05 έως και 10-07-2018, είχε διαπράξει πέντε ακόμη κλοπές υγρών καυσίμων, με την ίδια μέθοδο, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρόμοια σε χώρους στάθμευσης εταιριών, σε περιοχές των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024