Γιατί δεν δίνουν τ’ αυτοκίνητα του ΟΔΔΥ στους πυρόπληκτους;

0

Το Ελληνικό Κράτος διαχρονικά περιμένει τα πάντα από τους ιδιώτες, που όμως τους κυνηγά απηνώς. Δεν αναλαμβάνει ποτέ τις ευθύνες του και έχει μια μόνιμη τάση να τις μετακυλύει στο Λαό.

Σήμερα ύστερα απ’ όσα έχουν συμβεί τόσο στην Μάνδρα, όσο και πρόσφατα στο Μάτι οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα. Μάλιστα στην καταστροφή που σημειώθηκε με τους δεκάδες νεκρούς στο Μάτι της Ανατολικής Αττικής, όπου καταφανέστατα οι ευθύνες βαρύνουν την Πολιτεία, οι υπεύθυνοι δημόσιοι λειτουργοί επαφίενται για την βοήθεια που προσφέρουν στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Σήμερα εμείς θα κάνουμε μια πρόταση στην Κυβέρνηση. Για τα δεκάδες αυτοκίνητα που κάηκαν εξαιτίας την ανυπαρξίας υποδομών, αλλά και τους λανθασμένους χειρισμούς των υπευθύνων οργάνων της, αντί να δέχεται μια ιδιωτική εταιρία να προσφέρει ανακούφιση στους πληγέντες παραχωρώντας τους για κάποιο διάστημα τ’ αυτοκίνητά της, να τα διαθέσει η ίδια από τον στόλο των κατασχεμένων του ΟΔΔΥ και σε μόνιμη βάση.

Προτείνουμε λοιπόν, έστω και την τελευταία στιγμή το Κράτος να δείξει αν σέβεται τους πολίτες του, να υιοθετήσει την πρότασή μας και ν’ ανακουφίσει τους ταλαιπωρημένους εξαιτίας της δικιάς της ευθύνης συνανθρώπους μας.

Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από κανέναν γι’ αυτή την πρωτοβουλία. Ας ελπίσουμε να εισακουστούμε.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση