Δεν υπάρχουν πλέον ενεργά μέτωπα

0

Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα  – Για εμπρησμό μιλά ο δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Ψαθάς  – Αισιόδοξος ότι θα έχει κατασβεστεί πλήρως τις επόμενες ώρες ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Εύβοιας

Δεν υπάρχουν πλέον ενεργά μέτωπα φωτιάς στην περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το πρωί της Δευτέρας, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Εύβοιας Βαγγέλης Παλιός, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η πυρκαγιά θα έχει κατασβεστεί πλήρως έως τις 10-11 π.μ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά το χωριό Κοντοδεσπότι εκκενώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε ένα τέταρτο, ενώ όπως σημείωσε από τις φλόγες, δεν υπάρχει καμία ζημιά σε σπίτια, παρά μόνο δυο αποθήκες και μια κτηνοτροφική μονάδα που έχουν καεί.

Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπρησμού μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. «Η φωτιά εκδηλώθηκε στις τρεις το μεσημέρι σε ένα σημείο περίεργο πλησίον του δρόμου, όπου δεν υπήρχε καμία δραστηριότητα, αυτό μας προβληματίζει», ανέφερε.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση