«Είναι η πέμπτη φορά φέτος που πιάνει φωτιά στο ίδιο σημείο» ανέφερε ο Φάνης Σπανός σε αθηναϊκό ραδιόφωνο για την φωτιά στο Κοντοδεσπότι

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της φωτιάς στην Εύβοια εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός. «Η πυροσβεστική έκανε καλή δουλειά μέσα στη νύχτα, οι άνεμοι δεν ήταν ιδαίτερα ισχυροί όπως το απόγευμα που μας είχαν προκαλέσει μεγάλη πίεση» είπε ο κ. Σπανός. Κατά τον ίδιο «ο κίνδυνος έχει μειωθεί αισθητά, δεν απειλούνται […]

13 Αυγούστου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της φωτιάς στην Εύβοια εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός.

«Η πυροσβεστική έκανε καλή δουλειά μέσα στη νύχτα, οι άνεμοι δεν ήταν ιδαίτερα ισχυροί όπως το απόγευμα που μας είχαν προκαλέσει μεγάλη πίεση» είπε ο κ. Σπανός.

Κατά τον ίδιο «ο κίνδυνος έχει μειωθεί αισθητά, δεν απειλούνται κάτοικοι».

Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει την εκτίμηση του δημάρχου Διρφύων – Μεσσαπίων για εμπρησμό ο κ. Σπανός παρατήρησε ότι «είναι η πέμπτη φορά αυτό το καλοκαίρι που έχει ξεσπάσει φωτιά σε αυτό το σημείο. Τις τέσσερις προηγούμενες την προλάβαμε τη φωτιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024