Έληξε και η 6η Κατασκηνωτική περίοδος της Μητρόπολης Χαλκίδας

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ταξίδευσε, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, μέχρι τις Ροβιές, όπου στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως, παρέστη στην Εορτή της Λήξης της ΣΤ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως, με θέμα: «Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης ο «με […]

28 Αυγούστου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ταξίδευσε, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, μέχρι τις Ροβιές, όπου στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως, παρέστη στην Εορτή της Λήξης της ΣΤ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου της Ιεράς Μητροπόλεως, με θέμα: «Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης ο «με συγχωρείτε»: Η δυναμη της συγχώρησης», στην οποία φιλοξενήθηκαν 95 αγόρια του Λυκείου, με Αρχηγούς τον Αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη και τον Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου, τους οποίους πλαισίωναν 40 εθελοντικά στελέχη.

Κατά την παρουσία του στην Κατασκήνωση ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την όμορφη γιορτή των παιδιών, να επικοινωνήσει με τα παιδιά, τα ελπιδοφόρα και λαμπρά στελέχη της Κατασκήνωσης, αλλά και τους παρισταμένους γονείς, προς τους οποίους απηύθυνε πατρικό λόγο αγάπης και ευχαριστίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024