Μετανάστες από το hot spot Μαλακάσας έκλεισαν την Αθηνών – Λαμίας

0

Διακοπή κυκλοφορίας για αρκετή ώρα στην Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς τη Λαμία, προκάλεσαν περίπου 100 άτομα από το hot spot Μαλακάσας, που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στον ομώνυμο κόμβο, στο 39ο χιλιόμετρο.

Η κινητοποίηση έγινε το απόγευμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες διαμονής στο hot spot, με αφορμή το γεγονός ότι νωρίτερα ο καταυλισμός πλημμύρισε λόγω έντονης κακοκαιρίας.

Τα οχήματα σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων και η τροχαία διέταξε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Μαρκοπούλου έως τα Οινόφυτα, που όμως αναγκάστηκαν να υποστούν ταλαιπωρία δύο και πλέον ωρών για να διανύσουν μια απόσταση 10 χιλιομέτρων περίπου.

Δήλωση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με την κατάληψη της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας από μετανάστες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβερνητική ανικανότητα στη διαχείριση του Μεταναστευτικού μεταφέρεται, πλέον, από το Ανατολικό Αιγαίο και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Σήμερα, φτάσαμε, μάλιστα, στο σημείο να παραλύσει ένας από τους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας.

Και αυτό την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση των «αυταπατών» συνεχίζει όχι μόνο να μη λογοδοτεί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τον πακτωλό χρημάτων που έχει λάβει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και να εμμένει στην πρωτοφανή ανοχή της στα φαινόμενα ανομίας.

Είναι σαφές ότι η Οδύσσεια του προσφυγικού για την Ελλάδα συνεχίζεται και αυτή με αμείωτη ένταση».

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση