Δύο πύρινες εστίες σε δασική πευκόφυτη περιοχή της Άγναντης

Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων Αγίου Κωνσταντίνου και Λαμίας απέτρεψε τα χειρότερα σε δασική πευκόφυτη περιοχή της Άγναντης. Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά σημεία και σε απόσταση 400 μόλις μέτρων μεταξύ τους . Στην πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και στο σημείο έφθασαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από τον Άγιο Κωνσταντίνο […]

23 Αυγούστου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων Αγίου Κωνσταντίνου και Λαμίας απέτρεψε τα χειρότερα σε δασική πευκόφυτη περιοχή της Άγναντης. Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά σημεία και σε απόσταση 400 μόλις μέτρων μεταξύ τους .

Στην πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και στο σημείο έφθασαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από τον Άγιο Κωνσταντίνο και τη Λαμία με επικεφαλής τον διοικητή ΠΥ Λαμίας Θρασύβουλο Ζαγγογιάννη.

Η φωτιά περιορίστηκε μία ώρα αργότερα χωρίς προβλήματα όπως δήλωσε ο κ. Ζαγγογιάννης σημειώνοντας ότι ο τρόπος και ο τόπος εκδήλωσης της φωτιάς είναι ύποπτος.

Στο σημείο για την κατάσβεσή της βρέθηκε και η υδροφόρα του Δήμου Καμμένων Βούρλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024