Σύλληψη 55χρονου χασισοκαλλιεργητή στην Ιστιαία

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Ιστιαίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας 55χρονος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν περιφραγμένο ελαιοπερίβολο ιδιοκτησίας του 55χρονου, μέσα στον οποίο καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης και το έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση. Ο 55χρονος συνελήφθη τη στιγμή που […]

23 Αυγούστου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Ιστιαίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας 55χρονος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν περιφραγμένο ελαιοπερίβολο ιδιοκτησίας του 55χρονου, μέσα στον οποίο καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης και το έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση.

Ο 55χρονος συνελήφθη τη στιγμή που πλησίασε στο ελαιοπερίβολο για την περιποίηση της καλλιέργειας, ενώ από τους αστυνομικούς εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 56 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και 3,5 μέτρων, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα ανάμεσα στα ελαιόδεντρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024